SIKKERHET

Lorem ipsum dolor sit amet, at maiorum fierent volutpat pri, usu ad minim mazim diceret, iudico soluta quodsi in est. Pro constituam adversarium ea, eu aperiam appetere sit. Mei ex nobis viderer. Ius ponderum dignissim ut.

Lorem ipsum dolor sit amet, at maiorum fierent volutpat pri, usu ad minim mazim diceret, iudico soluta quodsi in est. Pro constituam adversarium ea, eu aperiam appetere sit. Mei ex nobis viderer. Ius ponderum dignissim ut.
Kameratjenester

Med overvåkningskameraer øker du sikkerheten for deg, dine ansatte og din virksomhet. Vi kan installere alt fra ett enkelt kamera i en mindre bedrift, til flere hundre kameraer på større kjøpesentre. I bedrifter med kameraovervåkning er det mindre sannsynlighet for hærverk, innbrudd og tyveri.

til toppen


Alarmverifisering

Ved utløst alarm kobles kameraene opp mot vaktsentral og operatøren kan via sin monitor overvåke alarmplassen. Hvis innbrudd eller brann oppdages tilkalles politiet eller brannvesenet.

til toppen


Adgangskontroll

Ved bruk av kortleser øker sikkerheten. En kortleser vil gi deg kontroll på hvem som går inn og ut av bygget, og du kan føre logg på alle aktiviteter. Dessuten slipper du å bekymre deg for nøkler på avveie. Dersom en ansatt mister kortet sitt eller arbeidsforholdet opphører, sletter man bare kortet. Det er langt rimeligere enn å bytte ut alle låsene i bygget. Du kan dessuten betjene alarmen med ditt adgangskort.

til toppen


Alarmmottak

Med en alarm tilknyttet sentralen overvåkes din eiendom eller din virksomhet døgnet rundt av av erfarne operatører. Operatørene sitter i direkte kontakt med utrykningsvektere som dag og natt er ute på veiene for raskt å kunne beskytte og ivareta dine verdier. Virksomheter som ikke har alarm tilknyttet en vaktsentral opplever oftere tap av verdier, hærverk og avbrudd. Med en alarm tilknyttet kan du være trygg når du kommer på jobb. Vi leverer alt fra enkle installasjoner i mindre bedrifter, til større sikkerhetssystemer hos store aktører.

til toppen


Tåkesikring

Har du tenkt på at du kan hindre innbruddstyver i å se hvilke verdier som er i din bedrift? Ved alarm utløses tåkesikringen, og på få sekunder er tåken så tykk at tyvene ikke ser noen ting. Tåken er fullstendig uskadelig for mennesker, IT-utstyr, maskiner og inventar. Den er forsikringsgodkjent og anerkjent av politiet.

til toppen


Varmesøkende kameraer

Det er de varmesøkende kameraene som gjør det mulig å programmere hva som skal utløse alarmen. Med denne type kameraer spiller lysforholdene heller ingen rolle. Alarmen kan utløses ved registrering av uvedkommende, men også dersom et menneske eller et kjøretøy befinner seg på samme plass for lenge, eller at et kjøretøy avviker fra en bestemt rute. Systemet er basert på en åpen plattform, og det innebærer at videotjenesten kan bestilles uavhengig av eksisterende anlegg hos kunde.

til toppen


Copyright© Navtech AS 2014, Designed by G/art